شایع‌ترین دلایل خستگی روزانه کدامند؟

احساس خستگی مداوم دلایل مختلفی دارد که اگر به موقع درمان نشود، می‌تواند به نوسانات خلقی و استرس منجر شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 12
کد خبر: ۷۰۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر سطوح پایین انرژی یک نگرانی بزرگ برای بسیاری از مردم است. همه ما هر از گاهی به واسطه فعالیت بدنی زیاد یا خواب ناکافی خستگی را تجربه می‌کنیم، اما خستگی مداوم می‌تواند نشانه‌ای از انواع مختلف شرایط و بیماری‌های جدی باشد که نباید نادیده گرفته شوند.

اگر همیشه خسته هستید، بدون اینکه دلیل آن را بدانید، بهتر است طی یک دوره‌ ۲ تا ۳ هفته‌ای سبک زندگی خود را تغییر دهید و دنبال دلایل آن باشید.

محققان دریافتند خواب آلودگی در طول روز، سلامتی افراد را به  خطر انداخته و  سبب ابتلا به انواع بیماری‌ها می شود.

خستگی مداوم و سطوح پایین انرژی می تواند نشانه ای از عادات بد و عوامل سبک زندگی منفی نیز باشد. در این شرایط، شما می توانید برخی گزینه های بهتر را جایگزین عادات ناسالم خود کرده و نتایج آن بر سطوح انرژی خود را بررسی کنید.

رفع خستگی

در این گزارش از دلایل خستگی و خواب آلودگی مداوم در طول روز می‌گوییم:

کم خونی

خستگی ناشی از کم خونی به دلیل کمبود گلبول‌های قرمز رخ می‌دهد. گلبول‌های قرمز، اکسیژن را از ریه‌ها به سلول‌ها و قسمت‌های مختلف بدن می‌رسانند.

بیماری تیروئید

غده تیروئید که در جلوی گلو و به اندازه یک گره است، هورمون‌هایی تولید می‌کند که سوخت و ساز بدن را تنظیم می‌کنند. ترشح بیش از اندازه‌ هورمون (پرکاری تیروئید) منجر به افزایش سوخت و ساز و کمبود ترشح هورمون (کم کاری تیروئید) منجر به کاهش آن می‌شود.

بی تعادلی قند خون (دیابت)

مقاومت به انسولین و هیپوگلیسیمی دو دلیل اصلی بی تعادلی قند خون هستند. به واسطه نوسانان قند خون هر دو می‌توانند به عملکرد نامناسب میتوکندری برای تولید انرژی منجر شوند.

کمبود مواد مغذی

مواد مغذی مانند پتاسیم و منیزیم نقش مهمی در سوخت و ساز بدن و انرژی زایی دارند. کمبود این مواد مغذی در بدن را نیز می‌توان با انجام آزمایش خون تعیین کرد.

 راهکار‌هایی برای کاهش احساس خستگی

- بالا بردن فعالیت بدنی و جنب و جوش

- خوردن میوه‌هایی با رنگ قرمز

- خوردن برگه‌های گزنه

- مصرف بلغور جو دوسر

  • مصرف مرکبات

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر